kds

Werkende moeders

Blijft er vaak weinig tijd over voor jezelf? Werkendemoeders.mirro-modules.nl helpt om de balans te vinden tussen moederschap, werk en andere activiteiten.

Ga naar werkendemoeders.mirro-modules.nl >>

Je wilt het allemaal goed doen, iedereen blij maken. Maar hoe hou je de balans tussen de zorg voor je kinderen, je werk en andere activiteiten? Je tijd is beperkt en overbelasting ligt op de loer. Herkenbaar voor veel vrouwen. Lastig voor veel vrouwen. Online zelfhulp voor werkende moeders geeft je tips en ondersteuning om de balans te vinden tussen zorgen voor de ander en je eigen leven. Leg je ideaalbeeld van een ‘goede mama’ opzij en ben tevreden met wat je wél doet.

Zelfhulpmodule ontwikkeld door expert
De inhoud van deze site is ontwikkeld door experts op dit thema, met betrokkenheid van ervaringsdeskundigen. Bij het vormgeven van de inhoud van de module is gebruik gemaakt van de inzichten uit de positieve psychologie, ACT (Acceptance en commitment therapy), cognitieve gedragstherapie en mindfulness. Onderwerpen die in de module aan de orde komen zijn:

  • Aandacht voor jezelf: goed voor jezelf zorgen is een voorwaarde om de zorg voor anderen vol te kunnen houden.
  • Stress & ik: wat gebeurt er bij jou als je gestrest raakt? En laat jij het weten als je hulp nodig hebt?
  • Opladen: Goed voor jezelf zorgen is een voorwaarde om voor jezelf en je kinderen prettiger in de omgang te zijn.
  • Acceptatie: Sommige dingen zijn niet te veranderen. Dan is het handiger om te kijken hoe je hiermee wilt omgaan in plaats van je ertegen te verzetten.

Bezoek de website

Werkende moeders