kds

Relatieproblemen

Zit je relatie in een dip? Het kan lastig zijn daar uit te komen. Relatieproblemen.mirro-modules.nl helpt je relatieproblemen aan te pakken en je relatie gezond te houden.

Ga naar relatieproblemen.mirro-modules.nl >>

Een relatie kent zijn ups en downs. Dat is normaal. Relaties zijn niet compleet maakbaar en 100% geluk niet haalbaar. Maar zit jouw relatie al een tijd in een dip en vinden jullie het lastig om eruit te komen? Dan kan online zelfhulp van mirro helpen om te zorgen dat je dip geen dal wordt.

Op de site kun je testen of en in hoeverre je relatie gezond is. In de zelfhulpmodule krijg je tips en oefeningen. Je kunt je ook laten inspireren door het persoonlijke verhaal van een ander stel.

Zelfhulpmodule ontwikkeld door experts
De inhoud van deze site is ontwikkeld door experts op dit thema, met betrokkenheid van ervaringsdeskundigen. Bij het vormgeven van de inhoud van de module is gebruik gemaakt van de inzichten uit de EFT (Emotionally Focused Therapy), ACT (Acceptence en commitment therapy), cognitieve gedragstherapie en mindfulness. Onderwerpen die in de module aan de orde komen zijn:

  • De liefdesrelatie: als je een tijdje samen bent, kan de liefde op de achtergrond raken. Hoe ga je daarmee om?
  • Jouw relatie: een relatie is als een spiegel. Datgene waar je je aan ergert, zegt wellicht iets over jou. Als je dit scherp krijgt, kun je ervan leren.
  • Communicatie: ook in goede relaties komt ruzie voor. Het wordt pas een probleem als deze zich opstapelen of je niet meer weet hoe je elkaar kunt bereiken.
  • Intimiteit: intimiteit is een manier van dichtbij zijn. Dit kan lichamelijk, emotioneel of spiritueel zijn.Soms raken verlangens zoek en is het tijd ze weer voor de dag te halen.

 

Bezoek de website

Relatieproblemen