kds

Jong en depri?

Eén op de vijf jongeren heeft wel eens een depressieve periode meegemaakt. Ben jij wel eens somber? Of zit je in een dipje? Depri.mirro-modules.nl is er voor jongeren tussen 16 en 24 jaar met informatie, tips en simpele oefeningen. In Nederland heeft één op de vijf jongeren weleens last van een dip. Sharon, Thomas en Fleur vertellen in de online training over hun ervaring. De training is er voor iedereen, gratis en anoniem.

Ga naar depri.mirro-modules.nl >>

Heb jij last van lichte of milde depressieklachten,  zoals somberheid, weinig energie, stress, gedachten die steeds maar door je hoofd gaan, en een laag zelfvertrouwen? Deze training geeft je inzicht in je somberheid. Je gaat onder andere aan de slag met je negatieve gedachten. Kun je dingen ook anders bekijken?

Om méér jongeren te kunnen bereiken en de drempel tot het volgen van een programma te verlagen heeft mirro in samenwerking met Grip op je Dip deze training ontwikkeld. De training helpt jongeren met klachten van depressieve aard bij het verkrijgen inzicht in hun klachten, denkpatronen en gewoonten. Zij zijn na het volgen van de training in staat om negatieve gedachten om te zetten in positieve alternatieven. Zij hebben meer aandacht voor positieve ervaringen en hun stemming is verbeterd.

De inhoud van deze site is ontwikkeld door professionals die deskundig zijn op het gebied van depressie en jongeren.

Bezoek de website

Jong en depri?