kds

Implementatie en integratie

We denken graag met u mee over het implementeren van de online zelfhulp in uw organisatie of beleid. We verzorgen ook trainingen. Bent u een zorgprofessional, bijvoorbeeld een huisarts, POH-GGZ, of bedrijfsarts en nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden die digitale ggz-zorg biedt? De training Digitale zorg en Beslisondersteuning in de GGZ-keten gaat in op hoe innovaties in digitale zorg u en uw patiënten kunnen ondersteunen. Accreditatiepunten: 2.


Aanmelden voor de training? Ga hier naar het aanmeldformulier»


Training Digitale zorg en Beslisondersteuning in de GGZ-keten

HHM verwijsmodel & eHealth beleid VWStraining
Ondanks dat het verwijsmodel al ruim 2 jaar geleden is ingevoerd, zijn de verwijscriteria niet bij iedereen bekend. Er wordt uitgelegd wat deze objectieve criteria zijn en hoe deze in de (huisartsen)praktijk kunnen worden toegepast. Daarna gaan we verder met het toelichten van de begrippen eHealth, blended care en online zelfhulp. Wat zijn de voordelen en de valkuilen van deze vorm van behandeling?

Leerdoelen:
• U leert de objectieve criteria van het verwijsmodel en hoe deze worden toegepast.
• U leert wat beslis-ondersteunende instrumenten zijn en op welke manier deze kunnen ondersteunen aan de verwijzing.
• U leert hoe de kwaliteit van beslis-ondersteunde instrumenten wordt geborgd.
• U leert hoe het eHealth beleid van VWS is vormgegeven.
• U leert wat het verschil is tussen online zelfhulp en blended care.
• U krijgt inzicht in de kwaliteitscriteria en veiligheidsaspecten van eHealth.
• U krijgt inzicht in de succes- en risicofactoren ten aanzien van het gebruik van eHealth.
Klik hier voor een volledige beschrijving van de training»

Praktische informatie
De eerstvolgende trainingsdata zijn: 30 augustus 2016 (16.30 uur – 19.30 uur), 13 oktober 2016 (16.30 uur – 19.30 uur), 29 november 2016 (16.30 uur – 19.30 uur) en 12 januari 2017 (16.30 uur – 19.30 uur). De training wordt gehouden op het mirro-kantoor gevestigd te Vianen, naast de A2. Kosten: €149,- excl. BTW. U kunt gebruik maken van onze iPads en wordt voorzien van belegde broodjes, koffie en thee. Liever een training bij u op locatie, of heeft u inhoudelijke suggesties? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden! Mail naar info@mirro-modules.nl of bel 085-489 89 99.


Meer informatie? Neem contact met ons op »