kds

Informatie voor professionals

Stichting mirro werkt aan een mentaal fitter Nederland. We geloven in de eigen kracht van mensen en in de kracht van ‘online’. Daarom zorgen wij dat er goede, digitale ondersteuning beschikbaar is voor iedereen met lichte kopzorgen. Wij maken laagdrempelige, actiegerichte zelfhulpwebsites.


Van werkstress tot relatieproblemen – bekijk de 17 thema’s »


zelfhulpmodule_menu1e-Mental Health Kit

Bent u huisarts of POH-GGZ en wilt u starten met eHealth? Stichting mirro biedt de e-Mental Health Kit aan. Deze toolbox bevat online zelfhulpmodules om de behandeling van mensen met lichte psychische klachten in de huisartspraktijk te versterken. Op deze manier kunnen praktijken die nog geen e-Mental Health aanbieden aan patiënten op een laagdrempelige manier met online hulp aan de slag. Meer informatie»

Mirro-poster-grootMaterialen voor uw doelgroep

We helpen u graag uw burgers, patiënten, werknemers of cliënten op de sites te attenderen. We hebben hiervoor materialen ontwikkeld: ansichtkaarten, posters, beelden voor uw wachtkamerscherm en banners. Meer informatie & bestellen »

Training en implementatie

We denken graag met u mee over het implementeren van de online zelfhulp in uw organisatie of beleid. We verzorgen ook trainingen. De training Digitale zorg en Beslisondersteuning in de GGZ-keten gaat in op hoe innovaties in digitale zorg u en uw patiënten kunnen ondersteunen. Meer informatie»

e-Mental Health in uw (gezondheids)platform?

Beschikt uw organisatie over een (gezondheids)platform? We verkennen graag met u de mogelijkheden om dit platform te versterken met onze producten en diensten. U kunt een licentieovereenkomst afsluiten voor het gebruik van één of meerdere modules. Meer informatie»