kds

Beslisondersteuner mentale zorg

De beslisondersteuner mentale zorg biedt ondersteuning bij verwijzing naar mentale zorg. Het instrument ondersteunt de klinische blik van de huisarts, de POH-GGZ en de GGZ-aanbieder. Maar het instrument kan ook worden ingezet door andere zorgprofessionals, bijvoorbeeld binnen de gemeente of bedrijfszorg. Wat kan de beslisondersteuner voor u betekenen?


Inhoud en functionaliteit

De cliënt doorloopt een slimme vragenlijst; zelfstandig of samen met de professional. U krijgt een overzichtelijke rapportage met alle gegevens, subscores en het advies voor vervolgzorg. De uiteindelijke verwijzing bepaalt u natuurlijk zelf met uw klinische blik. Lees meer over inhoud en functionaliteit »


Demo-account

Wilt u de beslisondersteuner mentale zorg eens uitproberen? Wij geven u graag 2 weken een gratis en vrijblijvend demo-account. Vraag hier uw demo-account aan»

 


Systeemkoppelingen

Naast de web-variant, waarbij de beslisondersteuner kan worden aangeroepen in een beveiligde web-based omgeving, zijn er verschillende koppelingsmogelijkheden. De beslisondersteuner kan gekoppeld worden met een EPD, HIS of KIS. Neem voor meer informatie contact met ons op: 085-489 89 99 of of info@mirro-modules.nl.


Trainingen

De geaccrediteerde training Digitale zorg en Beslisondersteuning in de GGZ-keten gaat in op hoe innovaties in digitale zorg u en uw patiënten kunnen ondersteunen. U leert onder andere wat beslis-ondersteunende instrumenten zijn en op welke manier deze kunnen ondersteunen aan de verwijzing. Meer informatie»