kds

Succesvolle eerste geaccrediteerde training

Op 26 mei werd de eerste geaccrediteerde training Digitale zorg en Beslisondersteuning in de GGZ-keten gehouden. De deelnemers reageerden enthousiast en de eerste accreditatiepunten zijn vergeven. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de trainingen van 28 juni en 30 augustus a.s. (16.30-19.30 uur). Aanmelden kan hier»

Een kennis-update
Met name voor de huisarts die niet vaak zelf patiënten met psychische klachten doorverwijst, bleek de training een opfrisser van de kennis. Er was een prettige interactie tussen de trainers en de deelnemers. Na afloop van de training ontvingen de deelnemers een certificaat en een informatie-boks gevuld met diverse praktische handreikingen om patiënten met psychische klachten nog beter in de juiste zorg en ondersteuning te kunnen voorzien. Klik hier voor de inhoudelijke beschrijving van de training»

Praktische informatie
De training wordt gehouden op het mirro-kantoor gevestigd te Vianen, naast de A2. Kosten: €149,- excl. BTW. U kunt gebruik maken van onze iPads en wordt voorzien van een lichte maaltijd, koffie en thee. Liever een training bij u op locatie, of heeft u inhoudelijke suggesties? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden! Neem voor meer informatie contact met ons op: 085 – 489 89 99 of trainingen@mirro-modules.nl.